vineri, 26 iunie 2009

Festivalul de Film de Scurtmetraj

Dragi Zgubilitici,

In noaptea (26.06.2009) asta incepand cu ora 21.00 e Festivalul de Film de Scurtmetraj in incinta Teatrului National din Bucuresti. Intrarea e 20 lei.

Amatorii genului sunt asteptati incepand cu orele 20.00, pentru a-si procura biletele!

Enjoy!!!! :)

joi, 25 iunie 2009

EcoSarmis 2009

Pentru cei interesati, in perioada 15-22 august se petrece tabara anuala organizata de Dacia Nemuritoare la Sarmizegetusa. De ajuns se ajunge cu masinile proprii sau ale altora, de stat se sta la cort, sistemul este autogospodarire, mancarea e la comun, programul taberei este ca...nu exista program, fiecare face ce ii tuna si cum ii tuna.
Ce va trebuie:
-cort + accesorii (izoprene, sac de dormit, etc)
-dus solar (pentru cei care nu sunt incantati ideea de a face baie zilnic in rau ...brrrrrrr)
-echipament de munte (bocanci, hanorace, parazapezi in caz ca ploua si e noroi in cetati,pelerina de ploaie, pantaloni mai grosi sau supra-pantaloni, etc)
-accesorii (lanterna, frontala, lingurafurculitacutit, eventual o craticioara sau chiar oala si altele, in functie de necesitati , preferinte si gradul de confort dorit, daca vrei puteti cara dupa voi inclusiv scaunele de camping sau masuta plianta)

Mancare: conserve, supe la plic, produse pentru micul dejun, in rest se discuta inainte de plecare si oricum se face piata cand ajungem in Orastie (se gateste de doua ori pe zi, deci e nevoie si de diverse chestii specifice)

Detalii aveti aici


pentru cei care nu stiu deja, aici gasiti diverse pentru camping si munte:

Montrek
Ascent
SportVirus (fost Escalade)
Surmont
Salomon (fost Everest)
OutDoorShop (magazin online)

miercuri, 24 iunie 2009

manowar - canta romaneste

unde????

AICI!!!!!!

Manowar - Tata (versiunea in romana)

E....varza :d

Dragi zgubilitice si zgubilitici, prietenii nostri comuni pasionati de verze si alte produse de gradina (cum ar fi tutunul de narghilea) organizeaza sambata sesiune de mazgalit pereti. Pensule, vopsele si si ce mai e nevoie pun ei la dispozitie, noi trebuie sa venim doar cu imaginatia si...zgubiliticeala :) Asa ca cine vrea, are talent si se simte in stare, e chemat sa isi imortalizeze produsele imaginatiei pe peretii barului, activitate urmata, in caz ca ne adunam mai multi, de o sesiune de zdranganit la chitara ca in vremurile bune. Daca va tenteaza activitatile propuse pentru seara de sambata, let me know, ca sa rezervam masa de pe acum. Keep the spirit alive :)

Hal de somn!

Ca sa vedeti ce inseamna lenea adevarata! Nu-i asa ca va face pofta???




Protagonista este Seky von Piatra Singuratica! (adica a lui Janos)