vineri, 9 octombrie 2009

Iris - Polivalenta - 8.10.2009 - Omagial

Printr-o minune, cu foarte mult noroc si total neprogramat ma trezesc pe la 6 cu 2 invitatii la concertul Iris de la Polivalenta (cica era cu casa inchisa, dar se vindeau bilete la greu in fata Salii). Sun nevasta ( ca sa ne intalnim acolo), hranesc Animalul si plec fuga spre concert. Pot sa va spun ca nu mi-a parut absolut de loc rau. Am asistat la un concert cu totul deosebit si emotionant. Alte cuvinte ce imi vin in minte legat de acesta ar fi: profesionist (regia scenica extraordinara cu ecrane multiple, lumini, efecte pirotehnice -artificii/flacari/etc), civilizat si impresionant. A fost genul de concert la care te poti duce cu familia (am vazut copii care nici la scoala nu cred ca mergeau) si la care auzi cuvinte gen:"ma scuzati", "pardon", " va rog".

Deoarece foto/video facute cu telefonul personal nu au o calitate deosebita va voi arata mai jos o preluare youtube care sper sa va placa (urmariti si proiectiile):

La "Vis Pierdut" mi s-a facut pielea de gaina ...shhh!!, nu mai spuneti la nimeni!

joi, 8 octombrie 2009

Lansare Album 'Highlight Kenosis'

care ai chef sa te uiti la poze, fara retusuri in photoshop, de la lansarea celor de la HK, va rog sa intrati pe LINK .

Respect,
Fram

luni, 5 octombrie 2009

O idee romaneasca

Eu am descoperit acum acest site si mi se pare super ok , iar ideea super tare. Apartine unor romanasi si pe acesta cale ii salut si ii felicit. Dupa atat youtube si mai stiu eu ce alt Tube, a aparut si un ROCKTUBE :). Cred ca merita sa vedeti ce si cum e pe acolo.