miercuri, 2 septembrie 2009

Aglomeratie de concerte si evenimente de tot felul!

Se pare ca week-endul asta s-au aliniat astrele favorabil distractiilor de tot felul: nunti peste nunti, petreceri de burlaci si burlacite (a se citi - saptamana urmatoare alte nunti), botezuri, concerte, alte soiuri de intalniri si petreceri (adica betii!)

Din pacate nu putem sa ne dedublam ca sa fim in mai multe locuri in acelasi timp, dar avem de unde alege! In cazul concertelor: munte sau mare! Poiana Brasov sau Vama Veche! Rock Out Loud sau Stuffstock!

Ce gasiti in Poiana? Vineri (4): Byron, Fusion Core, Melting Carousel, Lotul Naţional de Hardcore. Sambata (5): Viţa de Vie, Deliver The God (fostul NERV), Antourage, Celest. (Eu personal m-as duce ptr Vita de Vie! dar asta ramane intre noi!)

Ce va asteapta in Vama? Joi seara (3):The Others, Mike Godoroja & Blue Spirit, invitați speciali: Marius Mihalache,Corneliu Stroe, Dan Iliescu, Cezar Popescu, Dan Mircea Cipariu & Trei Parale – “BALKANIC ZEPPELIN”.
Vineri (4): aleg numai cateva nume ca sunt prea multi pe 2 scene (programul detaliat il gasiti aici):Highlight Kenosis, Alternativ Quartet,Tep Zepi, Godmode, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini, invitat special: Stelu Enache, Celelalte Cuvinte; Luna Amara; Baniciu & Kappl
Sambata (5): Propaganda, Hush, Nuage, Relative;Z.O.B,Kumm, E.M.I.L, Timpuri Noi, Urma, Zdob si Zdub. (aici as merge pentru Timpuri Noi, Z.O.B si Zdob si Zdub).

Se pare ca Stiffstock-ul este acum iar pe plaja, una din scene fiind amplasata la Goblin (pentru cei care stiu) iar cealalta nu se stie unde..dar se zice ca tot in zona plajei, nu la Marina Park ca anul trecut! Pacat ca pe undeva de-a lungul anilor s-a pierdut spiritul Stuffstockului...dar asta e o alta poveste de dezbatut in alt post!

Distractie placuta deci, dragi Zgubilitici, si sa ne povestiti si noua (astia cu nuntile) cum a fost!

luni, 31 august 2009

Zgubi Zgubi Zgubi

Din ciclul
..Ce idei zgubilitice ne bantuie........

Dau 2 cepe si un morcov (culoarea si forma exacta la alegere negociabil) celui care ne ajuta cu o problema mare:

Avem nevoie de coloana sonora de la "Fram, ursul polar", in speta de valsul scris de Temistocle Popa.

Daca nu va aduceti aminte iata indiciul: "Fram este ursul din povestea de demult/ Eu - vanatorul care-atuncea s-a temut" (asta daca mai tin eu bine minte versurile)

VA MULTUMESC.

AJUTOOOOOOOOORRRRR!




Luam iar bicicletele din cui...ptr Bikewalk#6


...si pornim sa biciclim!

Dintr-un parc mare in alt parc mare! Plecarea va fi din Herastrau, catre...alt parc mare! Duminica, pe 13 septembrie cu plecare de la 18.00.

Mai multe detalii gasiti aici!