vineri, 13 noiembrie 2009

Se cauta gasca Zgubilitica pe www.hailaschi.ro

Dragi Zgubilitici!

Cu emotie in taste si cu nerabdare in booti va spun Hai la Schi! Inca nu a venit zapada peste noi insa in asteptarea ei ne pregatim intens! Asa ca am zis sa dau strigare din timp la adunat gasca si am pornit, alaturi de alti nebuni, o retea sociala de schiori si boarderi care vrea sa ajunga cea mai nebuna gasca de zapari din Romania!!!

Ce alt loc ar fi mai bun pentru Zgubilitici sa isi dea intalnire si sa se adune pe partie si sa se laude cu poze decat acolo?!

Asa ca invit toti Zgubiliticii amatori de sporturi pe zapada, adica zapari, sa intre in gasca! Cu cat suntem mai multi cu atat va fi mai distractiv! O sa avem concursuri, oferte speciale si exclusive, petreceri si distractii pe partie si multe alte chestii simpatice.

Va astept! Nu intarziati prea mult ca cei care se inscriu la inceput vor fi privilegiati :)

Pe schiuri si placi Zgubiliticii mei!!!

joi, 12 noiembrie 2009

6 vine iarna

Si deci incepe sezonul de patinaj.......se lasa frigul incet, incet , deci gheata devine tocmai buna de asa ceva. Ascutiti patinele, stergeti praful de pe ele. Ca si zi , in urma discutiilor particulare ne gandim la ziua de JOI ca "Zi de Patinaj", bineinteles de la orele 21 pe Moghioros. Ce parere aveti si care va bagati???


PS: in alta ordine de idei - Ce parere aveti? schimbam look-ul blogului? care se baga la asa ceva?