vineri, 13 noiembrie 2009

Se cauta gasca Zgubilitica pe www.hailaschi.ro

Dragi Zgubilitici!

Cu emotie in taste si cu nerabdare in booti va spun Hai la Schi! Inca nu a venit zapada peste noi insa in asteptarea ei ne pregatim intens! Asa ca am zis sa dau strigare din timp la adunat gasca si am pornit, alaturi de alti nebuni, o retea sociala de schiori si boarderi care vrea sa ajunga cea mai nebuna gasca de zapari din Romania!!!

Ce alt loc ar fi mai bun pentru Zgubilitici sa isi dea intalnire si sa se adune pe partie si sa se laude cu poze decat acolo?!

Asa ca invit toti Zgubiliticii amatori de sporturi pe zapada, adica zapari, sa intre in gasca! Cu cat suntem mai multi cu atat va fi mai distractiv! O sa avem concursuri, oferte speciale si exclusive, petreceri si distractii pe partie si multe alte chestii simpatice.

Va astept! Nu intarziati prea mult ca cei care se inscriu la inceput vor fi privilegiati :)

Pe schiuri si placi Zgubiliticii mei!!!

4 comentarii:

Alexandru spunea...

Aviz pentru Zgubi1. Nu e vorba de patine. Doar ski sau placa... mare atentie. In plus nu am un lant atat de rezistent sa te tii de el daca cazi de pe schiuri/placa :))

zgubi1 spunea...

:)) da, e cazul probabil sa invat ceva nou, anul trecut patine, anul asta poate schiuri....nu vad decat o singura problema, dar cine stie....poate ma ajuta prietenii zgubilitici sa trec de ea. :D . Cat despre lanturi....eeee lanturile ;) sa nu intram aici in amanunte.

zgubi1 spunea...

daca anuklt recut am scapat nefilmat.......anul asta nu ma las...reinventez "cascadorii rasului " pe zapada/ pe gheatza/pe unde se nimereste

Ioana (Abe) spunea...

asteptam cu interes filmuletele Zgubi1! Neaparat cu nasul rosu si manusile acelea...stii tu! :)