marți, 30 iunie 2009

Zgubilitici...sa ne unim!

Din pacate viata nu poate sa fie numai veselie...si mai primim si vesti triste!

Dar este un moment in care putem sa ne unim, sa ne aratam prietenia si sa ajutam doua vieti care nu merita sa se afle in aceasta situatie dramatica!

Este vorba de Razvan Conteanu (Alien cum il stiu prietenii!) si o prietena de-a lui Onisor Ana Maria care au suferit un grav accident de circulatie si se afla in coma la spitalul Sf Pantelimon! Au nevoie de sange...au nevoie sa traiasca!

Asadar hai sa ne adunam toti Zgubiliticii si sa aratam ca putem sa fim alaturi nu doar la distractie ci si la nevoie!

Donarea de sange se face la Institutul de Hematologie, Strada Constantin Caracas nr 2. (dupa iesirea din Pasajul Victoria inspre Gara de Nord prima strada la stanga este Dr Felix si urmatoarea strada la stanga este cea in cauza). Donarea se face numai dimineata incepand cu ora 7.30. Este obligatorie prezentarea buletinului si mentionarea celor doua nume ca sa stie oamenii de acolo. NU conteaza grupa de sange. trebuie sa spuneti numai pentru cine donati.

Mai putin important decat ajutarea celor doi prieteni, dar poate vreti sa stiti ca se acorda 60 ron si o zi libera de la munca, legal, conform contractului de munca.

Eu cu Alex mergem maine dimineata!

Haideti Zgubilitici sa fim alaturi de ei!

Vrea cineva pui de pisica? :)

5 pui de pisica foarte simpatici cauta stapan/a...la fel de simpatic/a! Cei 5 mananca mancare de pisici la conserva, stiu sa isi faca nevoile in argila speciala pentru pisici (se gaseste la orice pet shop) si sunt foarte foarte dragalasi. Mai multe detalii aici!

luni, 29 iunie 2009

Joi'N - the final act

Joia trecuta am ajuns (din intamplare) in club Nautilus la ultima seara folk organizata de Daniel Fat in acesta stagiune . A fost super, super, super. Seara a inceput cu gazda noastra, dupa care a urcat pe scena Alina Zaharia, a carei mama a castigat multi fani datorita vocii ei ( a cantat impreuna cu Alina), si care ne-a surprins pe toti. Cam dupa acest moment m-am prins ca am camera pe telefon asa ca am inceput sa mai filmez una-alta. Ordinea filmarilor este cronologica. Imi cer scuze pentru calitate - dupa bere , bere si iar bere ....... eram cam defocalizat :)
Asa ca iata pe scurt ce si cum:

Niky Oagan:



Iulia Gusatu:



Cantos:



Horia Stoicanu - ultimul lui album se cheama De Verde si nu se refera la ecologie ;) :



Radu Captari - a cantat cu o tenta mai de rosu ;) :




PS: Am fost tinuti "ostatici" cu muzica buna pana cand oboseala ne-a convins sa platim "rascumpararea" (intrarea a fost libera , iesirea insa nu ) si sa plecam spre casa.