luni, 7 iunie 2010

Aikido - reloaded

Incepand de acesta luna se reiau antrenamentele de aikido, intr-o noua locatie, mai spatioasa.
Acestea vor avea loc, pentru inceput, in fiecare Marti incepand cu ora 18:00 si vor fii coordonate de sensei Stefan Dinca (la fel ca si inainte). Costul unei sedinte e de 10 lei, deci pentru inceput ar fi cam 40 de lei. In functie de numarul de doritori se va mai adauga cat de curand inca o zi pe saptamana pentru antrenament.

Sala se afla in zona Muncii, pe strada Albesti numarul 16 ( de la metrou Muncii mergi pe Calarasi spre Hala Traian - prima stada la dreapta  si iar prima la dreapta care este str Albesti si  imediat pe colt este sala)




Pentru amanunte suplimentare il puteti contacta pe Stefan pe adresa de mail (si de mess) grupart2000@yahoo.com




sau pe mine  ;)





Ne intalnim si noi azi ca odinioara?

Zice-se cum ca azi e ultima seara folk din Expirat pe anul acesta.
Dat fiind acest motiv si pentru ca avem si motiv de sarbatoare pentru ca gasca muntomanilor s-a mai marit cu un membru ( made by Ioana si Janos) haideti sa ne adunam azi in Expirat ca in vremurile bune, sa cantam, sa bem si sa mai povestim...ca nu ne-am mai vazut brigada de un car de vreme!

Deci? Ne vedem la 21 - 21.30 in Expirat da?

duminică, 6 iunie 2010

Stand by

As for the moment I have moved from Romania in an area where the only planes I see are at very high altitude, I leave the blog in stand-by and ask you to visit my main photography blog: www.tertulia.ro/blog.