marți, 4 mai 2010

Dupa o lunga absenta

Dragi Zgubilitici, desi activitatea noastra  in ultima vreme a fost la fel de ampla ca de obicei observ ca  s-a mai schimbat un pic orientarea acesteia (ori am mai avansat in varsta , ori criza ne-a prins din urma). Totusi , stiu din surse sigure (nu spui care, persoane importante) ca spiritul Zgubi e tot acolo. Asa ca m-am gandit sa mai scriu si eu un rand pe aici, poate ne mai trezim din blog-hibernare.

Si cum  vad ca suntem tot mai ocupati cu munca, iar timpul disponibil pentru net scade treptat (deoarece nu renuntam la distractie) vreau sa va anunt doua zgubi chestii:
 1. in mod oficial declar ziua de vineri , ZI DE DAT CU ROLELE, TROTINETELE, BICICLETELE, SI ALTELE in diverse locatii bucurestene. cei interesati vor primi amanunte suplimentare (pana acum ar fi ca reper general: parcul Herastrau sau Tineretului, in jurul orei 5- 5jumate, se accepta si intarziati)
 2. Va invit sa ma ajutati cu un feedback pentru site-ul www.4dimensions.ro , site facut de subsemnatul pentru propria afacere si care , pot spune cu mult drag , mi-a umplut ultima perioada cu o gramada de munca. Va astept cu idei, pareri, concluzii, zgubilitice si nu numai  .



Zgubiliticeli frumoase
Zgubi1