marți, 28 aprilie 2009

Prima Evadare



Daca pe 10 mai nu aveti ce sa faceti ... va astept la concursul de biciclete Prima Evadare, concurs organizat de mine si prietenii mei.

www.primaevadare.ro

Adica:

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care-si propune sa deschida sezonul maratoanelor mtb intr-o versiune usoara fara diferente de nivel, asaa … ca pentru inceput de an.

Concursul se va desfasura prin paduri si drumuri de tara intre Bucuresti si Snagov pe o distanta de aproximativ 50km.

Dupa indelungi deliberari, s-a stabilit si data concursului … 10 mai = Ziua Arborilor si Pasarilor.

Prin organizarea acestui eveniment se mai doreste:

* Incurajarea publicului pentru practicarea sporturilor in natura, fiind o competitie deschisa in special amatorilor dar si sportivilor de performanta.
* Promovarea celorlalte maratoane mtb din tara (vezi pagina de competitii)
* Promovarea traseelor si padurilor din nordul Bucurestiului intr-un mod mai activ in comparatie cu varianta gratarelor.
* Umanizarea oraselor prin pormovarea ciclismului

Retrospectiva SA FIM DIN NOU COPII

Cei ce au lipsit au o sansa sa vada ca nu ne-a speriat vremea si nici nu ne-a scos zgubiliticeala din cap. Pentru cei ce au fost .....No Comment ;)

Pozele se gasesc aici : Le-a pus tZetZe: AICIAICIAICI

luni, 27 aprilie 2009

O noua Aventura!

Langa Brasov s-a deschis acest Parc de distractii/aventura! Cica cel mai mare si cel mai tare din Romania (nu stiu daca nu e si primul!). Cica senzatii tari!

Pentru un adult intrarea e 33 RON/3 ore de plimbareala, catarare, mers taras si in 4 labe...dar am inteles ca e super misto!!!

Cand ii facem o vizita Zgubilitica?