joi, 16 aprilie 2009

Lansare de proiect personal

Dragii mei Zgubilitici.

Azi, prin mila conexiunii de internet, am lansat un mare proiect personal in care am fost implicat alaturi de prietena mea Anca. Este vorba de un site de promovare a asigurarilor de sanatate pentru o companie (nu-i dau numele ca nu plateste reclama aici pe blog ;)

Adresa site-ului este: http://www.asigurari-de-sanatate.ro

Daca aruncati un ochi si aveti comentarii sau sugestii chiar va rog sa mi le comunicati personal, pe email sau prin formularul de contact de acolo.

miercuri, 15 aprilie 2009

Ghid Paste


Harta traseelor rutiere la alegere (pt a o vedea in original, mai detaliat se gaseste la urmatoarea adresa pe net: harta)

Legenda:
Traseu rosu (cel mai scurt): Buc-Targoviste (centura) - Stoenesti (drumul spre Campulung) - Dragoslavele (drum partial asfaltat) - Podul Dambovitei- Satic (Cascoe)(druum de tara) : Se lasa masinile dupa pod si pe urma pe jos o ora, remarca valabila si pentru restul variantelor.
Traseu galben: Buc-Pitesti (A1) - Campulung - Rucar - - Podul Dambovitei - Satic
Traseu albastru (daca aveti drum pe acolo): Buc-Ploiesti-Busteni-ParaulRece-Rasnov-Bran-Moeciu-Podul Dambovitei - Satic
Mov : Bucata drum ce se va parcurge cu rucsacul in spate
Bulina Verde: Cabana Garofitza


Pt: GPS (coordonatele sunt luate cu google earth sper sa fie bune):
Long:40gr30'23.55''N / Lat:25gr09'50.83'' E

Pt lista masinilor il asteptam pe Ura
Articole in legatura cu acesta: Paste! si Paste!!!!!!

ZgubiSport

Ieri, o" zi asa frumoasa", am avut primul antrenament zgubilitic din istorie. Echipa Zgubilitica a decis in urma acestuia ca are sanse mari la o medalie la urmatoarele Campionate Europene de Coparsheu, atat la probele de viteza cat si la cele de anduranta, la ridicari si aruncari, la artistic si sincron. Ne-am antrenat cu drag si spor pe traseul Ghencea - Favorit, sub privile incurajatoare ( f critice si surprinse ale unui intreg cariter ) obtinand atat timp buni cat si aplauze la drumul mare. Totul a inceput ca o miscare social-prieteneasca de intrajutorare, un brainstorming intretinut cu apa de la robinet, oboseala si chef de munca si in urma caruia a aparut primul Zgubisport din istorie ( in termeni comuni :
"GroapaSiBodhiAuVenitSaIiAjutePeVladSiCristiSaIsiDemoleze
CameraDupaCareBodhiASelectatDinLemneleRezultatePrin
DistrugereaADouaPaturiSiAUnuiDulapDeHainePeCeleDeCare
AreNevoiePentruConstruireaDeNoiOpereDeArtaInLemn
InAteleriulLuiDeAcasaSiLaAleCarorTransportAmDatSi
NoiOManaDeAjutorDeoareceErauMultPreaGrelePentruCaDoar
DouaPersoaneSaLePoataCara")

Mai jos va prezentam imagini inedite de la acest eveniment extraordinar:









"La sfarsitul antrenamentului reporterul a pus cateva intrebari membrilor echipei:

Reporter:Ce ar mai trebui facut pentru realizararea de performante internationale?
Bodhi:Desi romanul este nativ inzestrat cu o carca performanta, am dori sa facem un apel catre forurile conducatoare ale sportului romanesc pentru realizarea de piste speciale pe trotuarele si drumurile tarii, dedicate exclusiv Caratorilor Cu Carca, atat datorita faptului ca pietonii si masinile incurca desfasurarea in conditii optime a pregatirii sportive, cat si pentru a da posibilitatea unei mai bune expuneri publice a practicantilor acestui sport.

Reporter:Cum priviti impactul moral si mai ales spiritual a practicarii acestui sport asupra tinerilor din ziua de azi?
Groapa: E...Te..Maciuci!!!!!!!

Reporter: Ce perspective exista avand in vedere cele discutate mai sus?
Zgubi1: In mod cert acestea sunt reale si reprezentate mai ales prin dureri de spate si brate, precum si eventuale dureri de cap datorate alcoolului consumat ulterior. Pot preciza ca cei cu probleme la nivelul nasului ( si aici ma refer la cei cu nasul pozitionat foarte sus) nu au nici o sansa in aceasta noua activitate sportiva ce cultiva "fer-plaiul" si discopatia.

Pana la acesta ora pe adresa redactiei nu a ajuns si declaratia celui de al patrulea membru al echipajului, fapt pentru care ne cerem scuze si speram sa il remediem cat mai rapid. "

PS: Colectivul Zgubilitic asteapta cu drag propuneri noi de ZgubiActivitati cat mai Zgubilitice.


marți, 14 aprilie 2009

Concert de chitara la Clubul Taranului Roman!

Via InConcert

Pentru cei interesati "Maxim Belciug, unul dintre cei mai valoroşi chitaristi români, concertul se adresează tuturor celor care doresc să-şi însenineze sufletul, în Joia Mare.

16 aprilie 2009, cu începere de la orele 20.30, chitaristul Maxim Belciug va susţine un concert extraordinar la Clubul Ţăranului. Adresat tuturor celor care doresc să-şi însenineze sufletul în Joia Mare, concertul oferă prilejul unei reîntâlniri cu Maxim Belciug pe tărâmul visării şi al inimilor deschise. Publicul se va putea bucura de acordurile vrăjite ale pieselor de pe cel mai recent CD al chitaristului – “Preafrumoase 2”, iar toţi cei care ştiu să asculte cu sufletul vor câştiga darul găsitorului de frumos. Fiecare în sine însuşi."

Mai multe detalii aici!