sâmbătă, 25 aprilie 2009

vineri, 24 aprilie 2009

Sa fim din nou copii

Duminica , la ora 15:00 in fata Parcului Tineretului, ne intalnim sa ne aducem aminte de jocurile copilariei : facem gasca si iesim la leapsa la ratele si vanatorii la frunza etc.
Aceasta propunere nu imi apartine, e ideea Elenei (o stiti din Iron City, deoarece va serveste de fiecare data cu drag si bere).
Pe langa acestea eu mai propun: Tara,tara,vrem ostasi!, Lapte gros, etc. Mi se parea prea zgubilitic ca sa nu mergem. Nu e ceva organizat oficial, e ceva intre noi cei care ne intalnim acolo. Poate si un aparat foto :D sa ne prinda in ipostaze inedite ;)

marți, 21 aprilie 2009

Vernisaj Carte

Pe 22 aprilie, ora 14, medicul Nicolae (puiu) Dimache prezinta la Libraria Sadoveanu din Bucuresti cartea sa de calatorie " O privire dincolo de orizont"- un jurnal tinut dealungul celor 11 luni de voiaj in 2007, din Africa , traversand, Arabia, India, Nepal, Tibet, China de sud, Indochina, Australia, N.Zeelanda.

Pentru cei care nu-l cunoasteti, doctorul Dimache, stabilit in Italia de peste 30 de ani este un mare iubitor de natura, alpinist si schior complet, un intelectual de rasa cu vaste cunostinte de filosofie si cultura atat occidentala cat si orientala.

Concert Caritabil Preoteasa

Prietena noastra Irina Ionita organizeaza un concert de strangere de fonduri pentru ajutorarea unui prieten de al ei bolnav de leucemie. Mai jos pun e-mailul ei asa cum l-a trimis. Va rog sa veniti sa ii dam acestui baiat o sansa!



Miercuri 22 aprilie la sala "Silver Church" complex Preoteasa de la ora 19;00 Concert Folk Caritabil cu participare Extraordinara : MIRCEA BANICIU, DUCU BERTZI, VASILE SEICARU, DINU OLARASU & TITUS CONSTANTIN, ZOIA ALECU, MARIA GHEORGHIU, MARIA MAGDALENA DANAILA, KARMA, TITUS CONSTANTIN & IULIA MITREA. Biletele se gasesc la organizatoarea subsemnata Irina Ionita si la casa de bilete a salii respective. DACA ITI ESTE GREU SI PUTIN CREDIBIL SA DEPUI BANI IN CONTURI BANCARE...VINO LA SHOW , ASCULTA MUZICA DE SUFLET, SI CEI 20 LEI de pe biletul tau, VOR CONTA !!! Fondurile starnse vor fi donate unui copil bolnav de leucemie a carui poveste o aveti aici mai jos.

Dragos Croitoru are 18 ani si este elev in clasa a XII a la Liceul Dante Aligheri din Bucuresti si fiu unic.
In noiembrie 2008 a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica ( atasat documentele medicale ) .
Tanarul iubeste, vrea sa merga la facultate, sa cunoasca lumea ... Acum are o perioada dificila : a slabit, e descurajat si se simte abandonat.Ce este realmente important in viata ? Sunt fericit si implinit ? Aduc o contributie altui om, il ajut cand este intr-o incercare careia nu ii vede momentan solutie.
Deschide bratele, mintea si sufletul . Nu il abandonam pe Dragos : o idee, un sfat, o suma de bani, un email, o recomandare , o vorba buna care sa ii redea bucuria de viata dra90s@yahoo.com
Dragos s-a nascut in Romania in 1990. Astazi sistemul medical nu il ajuta in Romania. Raspunsul de la Ministerul Sanatatii intarzie. Tratamentul si transplantul de maduva pentru Dragos la o clinica in strainatate are un cost estimat 100.000-150.000 euro. Fiind alaturi de Dragos creem sistemul care il dorim pentru noi si copiii nostri.
Pentru Dragos conturile
sunt deschise la C. R. FIRENZE ROMANIA , titular cont CROITORU CORNELIA FLOARE , mama .
in eur :
RO74DARO000600058033EU01
in lei :
RO20DARO000600058033RO01
Ia un minut din ziua ta si daruieste-i , scrie-i ceva vesel, trimite-i un citat care iti place tie , o fotografie , un zambet, o solutie , vestea unei donatii.E simplu sa ii ridicam moralul daca vede ca ne pasa si suntem alaturi de el la greu. Dragos nu vrea sa fim tristi pentru el, ci sa simta sprijin si actiune. Viata cere actiune ! Ne pasa . Suntem mai puternici ca orice incercare si facem posibil ca el sa fie sanatos dupa transplant .
Daca o voce in capul tau iti va spune " Acum nu am suficienti bani , Sunt multe cereri, Bietul baiat, Am credit" sunt doar pretexte ale ego-ului tau de a nu gasi o solutie unei chestiuni care ne priveste. Nu te ascunde in spatele unei scuze mici , esti mai tare ca o circumstanta . Avem puterea de a crea ceea ce dorim cu adevarat .
Doneaza azi pentru Dragos dragoste, viata si bani - modul prin care sa se bucure de ele.!