vineri, 27 februarie 2009

Ce facem de Martisor?




Cantec.....pentru noi

Aseara am fost la patinuar in Dr.Taberei cu prietenii zgubilitici. Ca de obicei, dupa cele cateva ture date cu mare aplomb, ne-am oprit la un suc si am aflat ca Dl.Actzipild si-a facut un blog personal pe care a pus si poze ( asa s-a laudat el!). Acest lucru mi-a ambitionat firea foarte competitiva si am decis sa postez si eu un filmulet pentru voi....

Asa ca, dragi Zgubilitici si Zgubilitice, in prima audienta pe internet, inregistrata la Braga-City, va va canta o Zgubilitica!!!!! Enjoy! Sau pe romaneste : "Sa ascultati cu placere!"



Plictiseala la scarbici

Si te plictisesti la munca. Ai o lene in tine de nici macar cu tunul nu te-ar misca cineva. Pai ce poate fi mai interesant decat sa te joci pe net? Cu mausul, cu tastatura, fiecare cu ce are.
Intrebarea e "pai unde vericule?" si vericu iti da niste variante:

Prima ar fi http://www.friv.com care are o tona de joace. A doua ar fi http://www.miniclip.com unde mai gasesti cateva zeci. Aia de la http://www.armorgames.com cica aduna zilnic cateva noi. http://www.kongregate.com publica si ei cu duzina.

Si acum un "shameless plug": http://actzipild.labrute.fr unde iti faci un personaj cu care incerci sa avansezi dand bataitza altora. Si eu iau puncte cand tu avansezi.

Vezi sa nu te vada seful cat de "productiv(a)" esti azi.

joi, 26 februarie 2009

Ca sa avem monitorul curat...

In sfarsit, dupa un lung sir de bancuri si alte chestiuni amuzante, am primit si ceva cu adevarat GENIAL de ZGUBILITIC. O metoda cu totul noua si inedita de curatare a ecranului de monitor si o abordare a acestei probleme dintr-un punct de vedere total opus. Pentru a nu strica surpriza va invit sa dati click AICI si sa va bucurati de ceea ce o sa vedeti...

miercuri, 25 februarie 2009

URAAAAAAAAA

Am fost indexati de googole. Acum gasiti si voi pagina mai usor :)

Alta iesire la MUNTE! 14 - 15 martie!

Pentru ca ne respectam promisiunea de Zgubilitici si stim ca sunteti ocupati (la fel ca noi de altfel) va anuntam din timp ca luuuuuuuuume luuuuuuuuuume (soro lume) pe data de 14 si 15 martie se merge la munte...dar nu la oricare ci...DA! oameni buni in HASMAS! La cabana Piatra Singuratica!

Pe principiul "the more the merrier" se pare ca ne vom aduna de prin toata tara acolo, cu scopul declarat de a bea/canta si nedeclarat de a sustine iubirea a doi (sau mai multi) porumbei, despartiti crud de sute de km (si fara redbull la indemana)! :)

Inca un stimul penru cei insensibili...se anunta ciorba de fasole a la Ianos! Mai multe detalii si recmandari la Onixa! Eu personal ma declar fan!:)

Lista de prezenta la Ionica si Ioana!

marți, 24 februarie 2009

Alta informatie.....

Pentru doritori..... se anunta o noua iesire la munte. E vorba de weekendul 7-8 martie . Iar tinta e Cabana Curmatura (M. Piatra Craiului pt cine nu stie).

Pana miercuri , este marti!

Va reamintim (pt acei ce nu stiu sa citeasca calendarul din josul paginii) ca in aceasta seara are loc un spectacol special de Dragobete in El Grande Comandante. Amanunte suplimentare gasiti pe www.scoaladefolk.blogspot.com. :)

luni, 23 februarie 2009

Orange Movie

Eu am chef de film saptamana asta prin urmare:
Vrea cineva sa vina miercuri la Srania poveste a lui Benjamin Button ... este orange movie la Cinema Pro ... la 20.30? doua bilete la pret de unul?

http://www.cinemagia.ro/movie.php/The_Curious_Case_of_Benjamin_Button?movie_id=14779

“M-am nascut in conditii neobisnuite.”
Asa incepe “Strania poveste a lui Benjamin Button,” o adaptare dupa nuvela lui F. Scott Fitzgerald, din anii 1920, despre un om care s-a nascut pe la 80 de ani si care in loc sa imbatraneasca, intinereste: Un om ca oricare altul, care nu poate tine timpul in loc. incepand la New Orleans, la sfarsitul primului razboi mondial, in 1918, si pana in pragul secolului 21, parcurgand un drum neobisnuit, ca orice viata de om, filmul relateaza povestea unui om iesit din comun, a oamenilor si locurilor pe care le descopera de-a lungul acestui parcurs, a iubirilor si despartirilor pe care le traieste, a bucuriilor vietii si tristetii mortii, si a lucrurilor ce dainuie dincolo de timp.

Anatomice

 De dimieataza trecand peste blogu' gashtii am vazut un detaliu pe care nu shtiu daca l-atzi observat in partea de jos a paginii ... saracu  zgubi mascota s-a distribut sau mai bine zis v-a fi distribuit in piese componente si expus precum o diorama din muzeu Antipa conform unor criterii anatomice demne de un bun chirurg  , sper ca umorul de piese componente sa se mentzina si paginile blogului sa fie umplute astfel :
 
zgubibrain  - de creier alandala cred ca e loc destul  si sper neuronul ala al lui sa nu ramana singur si un adevarat zgubi ar trebui sa aiba ce baga acolo chiar daca dea'valma.
zgubieyes   - ushor oftalmologic, sunt sigur ca se va gasi un tratament pentru miopie si poate vedem ceva si pe aici .... poate ceva grafic
zgubiears      - presupun ca v-om fi incatatzi cu frumoase sunete celeste sau mai bine zis cu cateva comentarii pe criterii de ordin acustic
zgubimouth -  stim ca nu-i frumos sa vorbim cu gura plina dar poate nu ramane fara comentarii  sau cu gatleju' uscat. sau in orice caz macar un cotz , doi poate gasim  :D.
zgubifunn   - ok, fara comentarii ca nu-i piesa anatomica ( sa nu indraznitzi sa comentatzi ca ma infig cu coltzii), sunt absolut convins ca lumea e destul de traznita pentru a se distra si a umple si pagina asta