vineri, 27 februarie 2009

Plictiseala la scarbici

Si te plictisesti la munca. Ai o lene in tine de nici macar cu tunul nu te-ar misca cineva. Pai ce poate fi mai interesant decat sa te joci pe net? Cu mausul, cu tastatura, fiecare cu ce are.
Intrebarea e "pai unde vericule?" si vericu iti da niste variante:

Prima ar fi http://www.friv.com care are o tona de joace. A doua ar fi http://www.miniclip.com unde mai gasesti cateva zeci. Aia de la http://www.armorgames.com cica aduna zilnic cateva noi. http://www.kongregate.com publica si ei cu duzina.

Si acum un "shameless plug": http://actzipild.labrute.fr unde iti faci un personaj cu care incerci sa avansezi dand bataitza altora. Si eu iau puncte cand tu avansezi.

Vezi sa nu te vada seful cat de "productiv(a)" esti azi.

2 comentarii:

zgubi1 spunea...

Sincer, deabia imi vad capul de treaba si tu vrei sa mai am timp si de joace?

Ioana (Abe) spunea...

eu mai recomand si Mafia de pe Facebook! :) Pe mine m-a prins! :) Si nu sunt fan al jocurilor online...de fapt nu sunt fan al nici unui fel de joc pe calculator. Faza misto la asta e ca poti sa il lasi deschis pe fundal in timp ce iti faci treaba (Si io sunt la fel ca tine Zgubi1...dar din cand in cand mai fac pauze :)) ) si personajul tau ia bani, puncte si energie! :) Macar de as face si io bani asa usor in real life ca in joc! Spor la treaba Zgubilitici!