joi, 21 mai 2009

ZgubiArt (vol.1)

ZgubiArta a cunoscut multe evolutii in timp si de aceea s-a spus despre ea, in cuvinte simple, ca este caracterizata prin :" Demitizarea exhaustiva si relational caduca, incrongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica".
Mergand prin capitala noastra am dat peste trei statui (zgubi-statui) foarte interesante. Va rog sa le admirati alaturi de mine.

Iarmaroc Fest

Se pare ca nu prea stie lumea de acest eveniment, asa ca o sa va dau eu un link: http://www.iarmaroc-fest.ro ... poate e cineva prin zona sau nu are ce face sambata si duminica.

marți, 19 mai 2009

E timpul sa devenim o comunitate!

Am pornit blogul dintr-o joaca... pentru ca trebuia sa tinem cumva legatura unii cu altii si cu toate ocaziile de petrecere zgubilitica a timpului liber! :) Acum e timpul sa devenim o comunitate!

Am creat pe ning.com propria noastra retea sociala de zgubilitici unde putem sa ne facem cont, sa incarcam poze de la diversele "evenimente" zgubilitice, sa discutam si organizam in timp real (exista o platforma de chat), exista un forum, putem sa facem upload de filmulete (curatatorii de usturoi de la Paste stiu de ce), sa ne mandrim cu hobby-urile noastre si sa crestem gasca de Zgubilitici! Sa "molipsim" toata lumea sa Zgubiliticeala, sa putem face evenimente si alt chestii cat mai Zgubilitice!

http://zgubiliticii.ning.com/. Intrati aici si inscrieti-va in retea!

De asemenea am creat si un cont pe Twitter ca sa ne fie mai usor sa ne mentinem informati cand apar noutati! (pentru cei interesati!) Veti observa ca exista un link de follow in bara din dreapta!

Ne intalnim in reteaua Zgubilitica!

luni, 18 mai 2009

FESTIVALUL CETATILOR DACICE

Lume, lume, 19-21 iunie (weekend, ca sa nu mai consultati voi calendarul :d ), la Cricau se intampla Festivalul Cetatilor Dacice. Asta inseamna: intreceri sportive inedite, precum "Sulitasul cetatii" (aruncarea sulitei), "Bratul viteazului" (skandenberg), "Voinicul din cetate" (aruncarea bolovanului), "Arcul viteazului" (tir cu arcul), "Sa ne unim fortele" (concurs de tras cu franghia) sau "Cel mai iute de picior" (alergare cu mielul in spinare). Ca bonus, focuri de tabara, recitaluri folk, plimbare la cetatile dacice din zona, poze, distractie. Se merge cu microbuzul sau autocarul , in functie de numarul de persoane, de stat se sta aici
Distractia costa 350RON/persoana, cazarea este cu demipensiune (mic dejun+cina), deci mai trebuie ceva banuti pentru masa de pranz si diverse altele. Daca va intereseaza, let me know ca sa le spun oamenilor care organizeaza excursia acolo. Eu personal merg :d

P.S.Am uitat sa mentionez degustarile de vinuri si alte produse cu specific...dacic :)

P.P.S. Ca fapt divers, in aceeasi pensiune vor sta Vintila, Hara, toata echipa care organizeaza festivalul, deci se va lasa cu cantari adevarate si chefuri...ca la daci. Zau ca nu stiti ce pierdeti daca nu veniti :) Si am sa va arat inregistrari si poze cand ma intorc, ca sa va fac in ciuda :p