marți, 19 mai 2009

E timpul sa devenim o comunitate!

Am pornit blogul dintr-o joaca... pentru ca trebuia sa tinem cumva legatura unii cu altii si cu toate ocaziile de petrecere zgubilitica a timpului liber! :) Acum e timpul sa devenim o comunitate!

Am creat pe ning.com propria noastra retea sociala de zgubilitici unde putem sa ne facem cont, sa incarcam poze de la diversele "evenimente" zgubilitice, sa discutam si organizam in timp real (exista o platforma de chat), exista un forum, putem sa facem upload de filmulete (curatatorii de usturoi de la Paste stiu de ce), sa ne mandrim cu hobby-urile noastre si sa crestem gasca de Zgubilitici! Sa "molipsim" toata lumea sa Zgubiliticeala, sa putem face evenimente si alt chestii cat mai Zgubilitice!

http://zgubiliticii.ning.com/. Intrati aici si inscrieti-va in retea!

De asemenea am creat si un cont pe Twitter ca sa ne fie mai usor sa ne mentinem informati cand apar noutati! (pentru cei interesati!) Veti observa ca exista un link de follow in bara din dreapta!

Ne intalnim in reteaua Zgubilitica!

6 comentarii:

mushu's blue world spunea...

misiune indeplinita... am aderat si la comunitate

Ioana (Abe) spunea...

Bravo bravo! Asteptam si restul lumii! :)

zgubi1 spunea...

in curand si subsemnatu' cand gasesc timp sa respir :D

zgubi1 spunea...

zgubiiiiiii!!!!ZGUBIIIIIII!!!! Peste Tot!!!!!!!

Zgubiiiii!ZgUbI!!!!!!!!!!Cu Noroc!!!!

Fram spunea...

"Accesul la această reţea este posibil numai pe bază de invitaţie. Dacă ai o invitaţie, fă clic pe linkul din email pentru a te alătura." si cum fac rost de aceasta invitatie?

Fram spunea...

nu mi s-a raspuns la cerere....nu ma vreti in comunitatea voastra...railor