joi, 24 septembrie 2009

Cu fetele la...MECI

Incredibil, dar am ajuns in situatia in care trebuie sa afle si sotia cum e pe stadion si sa inceapa sa ma inteleaga cand e vb de meciuri (nu ca ar putea face prea multe si asa in acest sens, plus ca chiar ma intelege 30-40%).
Asa ca m-am uitat si am cautat un meci bun pentru a o duce pt prima oara in viata pe stadion si am gasit in CHAMPIONS LEAGUE , meciul UNIREA URZICENI - VFB STUTTGARD , pe data de 29 ale lunii , pe STADIONUL STEAUA, un bilet la tribuna 2 costand 30 de lei.

Cum am ajus aici: in primul rand la acest meci nu o sa fie nebunia de la un meci al stelei (acolo fara suparare daca e sa merg, merg singur - intamplari trecute imi vin acum in minte....nu mai intru in detalii), o sa fie un meci international in cea mai tare competitie intercluburi pe care il poti vedea fara sa superi pe nimeni cu comentariile tale pt ca nimeni nu tine efectiv cu UNIREA , dar la toti le e simpatica. Asa ca noi 2 + Nasii pana una alta am decis ca e un meci de vazut. Nasu e cu Sportu, eu tin cu Steaua , clar nu ne certam la acest meci.
Va asteptam si pe voi si ne vedem pe stadion .....


Hai UNIREA!!!!!

Stiri pozitive!

Voi va mai uitati la televizor? Mai cititi vreun ziar? Eu personal nu mai deschid televizoru' decat ptr HBO, meciuri (si atunci nu eu neaparat :P), Discovery & Travel. Pentru ca de stirile si programele noastre m-am saturat! Nu mai vreau senzational decat daca este ceva pozitiv! Dar ceva pozitiv nu se vinde nu? Si suntem in epoca "comercialului". Nu mai vreau stiri cu violuri, crime, accidente, coprutie si alte jeguri! Vreau stiri pozitive, stiri care sa ma inspire, care sa ma faca sa zambesc!

Pentru asta sustin un proiect aflat la inceput de drum! Un proiect open, un proiect bazat pe voluntariat! Fara publicitate, fara bannere, fara stiri negative!

Primul pas este alegerea numelui! Voi ce ziceti?

marți, 22 septembrie 2009

CONCERTE FOLK SI NU NUMAI

Am aflat ca voi nu ati aflat ca aseara s-a intamplat in Big Mamou evenimentul "Remember Vali Sterian". Asa ca, la rugamintea unei zgubilitice, am sa postez de acum toate spectacolele folk si nu numai despre care aflu.

Astazi in Crossroads rasare Luna Patrata cu Alina Manole si tot azi, dar la Muzeul Taranului Roman vine Apolodor alaturi de Ada Milea. In Crossroads intrarea e (parca) 10RON iar la Muzeul Taranului, nu stiu.

24 septembrie, la ECRAN CLUB (parcul Politehnicii), recital Ovidiu Mihailescu, Titus Constantin, Iulia Mitra si Cristina Andries. Intrare libera.

27 septembrie, de la ora 18:00 , in Iron City, seara literar-muzicala. Participa poeta Clara Margineanu, scriitorii Denis Th. Dinulescu si Luca Dinulescu, iar de cantat vor canta Ovidiu Mihăilescu, Mihai Boicu şi Ioan Mateiciuc. Intrare libera

29 septembrie, de la 0ra 22:00, in Iron City, recital Emeric Set(Emeric Imre&trupa pentru cine nu stie). Intrarea 15RON

30 septembrie, Maraton Folk(Sala Palatului) + After Party Maraton Folk(Iron City).

In afara de asta, mi-a soptit un greiere ca din toamna asta la Muzeul Taranului Roman vor canta, o data pe luna, Blackbeers( formatie de muzica irlandeza). Daca nu i-ati vazut niciodata merita sa incercati experienta. Urmatorul concert este pe undeva pe la finalul lui octombrie.

Momentan atat. Pozele de la Remember Vali Sterian, pentru cei care vor sa stie ce au pierdut, le gasiti in "casuta" mea virtuala (aka blogul personal).

luni, 21 septembrie 2009

In Gura E-presei

Am primit si eu linkul de la un prieten, da' intr-un an de criza ce nu face omul ca sa mai faca un ban. Nu vreau sa fac reclama vreau doar sa va stimlez putin imaginatia.
Niste romanasi de-ai nostri, in spirit mioritic s-au gandit ei sa faca o chestie care se face de cateva mii de ani prin partile astea:COLIVA, doar ca o vand ONLINE...cu site, cu contact, cu explicatii, etc.... daca sunteti si mai curiosi dati click aici.

In alta ordine de idei, de data asta neumoristic (in vemurile astea si umorul e mai negru) sub nici o forma, dar ca un gest de solidaritate interzgubilitica va recomand sa cititi ce i s-a intamplat Zgubi Onixei , fapte ce o sa vi se pare iesite din povestile cu prosti si bancurile cu Bula, dar cum suntem in Romania , Tara Tuturor Posibilitatilor (mai ales cele rele) nu trebuie sa ne mire. http://onixa.blogspot.com/2009/09/in-caz-ca-vi-se-face-dor-de-romania.html