luni, 21 septembrie 2009

In Gura E-presei

Am primit si eu linkul de la un prieten, da' intr-un an de criza ce nu face omul ca sa mai faca un ban. Nu vreau sa fac reclama vreau doar sa va stimlez putin imaginatia.
Niste romanasi de-ai nostri, in spirit mioritic s-au gandit ei sa faca o chestie care se face de cateva mii de ani prin partile astea:COLIVA, doar ca o vand ONLINE...cu site, cu contact, cu explicatii, etc.... daca sunteti si mai curiosi dati click aici.

In alta ordine de idei, de data asta neumoristic (in vemurile astea si umorul e mai negru) sub nici o forma, dar ca un gest de solidaritate interzgubilitica va recomand sa cititi ce i s-a intamplat Zgubi Onixei , fapte ce o sa vi se pare iesite din povestile cu prosti si bancurile cu Bula, dar cum suntem in Romania , Tara Tuturor Posibilitatilor (mai ales cele rele) nu trebuie sa ne mire. http://onixa.blogspot.com/2009/09/in-caz-ca-vi-se-face-dor-de-romania.html

2 comentarii:

Amourdejour spunea...

da, idei noi pe timp de criza. vreau si eu sa scriu cu voi. ma mai puteti gasi pe barbieru.wordpress.com
pyngu.wordpress.com
si mai scriu la mizileanul.tk
si
atacfrontal.blog.com

zgubi1 spunea...

daca esti interesat sa ni te alqaaturi te rog trimite un email la adresa : minune.v@gmail.com (nu are legatura cu adrian sau alte minunatii de gen ci doar cu faptul ca ma minunez si eu de mine la anumite chesti )