joi, 24 septembrie 2009

Cu fetele la...MECI

Incredibil, dar am ajuns in situatia in care trebuie sa afle si sotia cum e pe stadion si sa inceapa sa ma inteleaga cand e vb de meciuri (nu ca ar putea face prea multe si asa in acest sens, plus ca chiar ma intelege 30-40%).
Asa ca m-am uitat si am cautat un meci bun pentru a o duce pt prima oara in viata pe stadion si am gasit in CHAMPIONS LEAGUE , meciul UNIREA URZICENI - VFB STUTTGARD , pe data de 29 ale lunii , pe STADIONUL STEAUA, un bilet la tribuna 2 costand 30 de lei.

Cum am ajus aici: in primul rand la acest meci nu o sa fie nebunia de la un meci al stelei (acolo fara suparare daca e sa merg, merg singur - intamplari trecute imi vin acum in minte....nu mai intru in detalii), o sa fie un meci international in cea mai tare competitie intercluburi pe care il poti vedea fara sa superi pe nimeni cu comentariile tale pt ca nimeni nu tine efectiv cu UNIREA , dar la toti le e simpatica. Asa ca noi 2 + Nasii pana una alta am decis ca e un meci de vazut. Nasu e cu Sportu, eu tin cu Steaua , clar nu ne certam la acest meci.
Va asteptam si pe voi si ne vedem pe stadion .....


Hai UNIREA!!!!!

5 comentarii:

Ura spunea...

Si cand se pun biletele in vanzare?

Anonim spunea...

ieri nu erau puse

Alexandru spunea...

Unirea Valahorum urziceni.... echipa noastra de valoare:

http://www.youtube.com/watch?v=8Ag2VOid2CQ

Ia de aci sa mai repetati

zgubi1 spunea...

Indiferent de cat de buni sunt...echipa mea de suflet e aici: http://www.youtube.com/watch?v=ZceJ5IUntuY&feature=related

si aici :

http://www.youtube.com/watch?v=QfHqdEoRMWI&feature=PlayList&p=5C89E5AF08873F5D&playnext=1&playnext_from=PL&index=51

si aici:
http://www.youtube.com/watch?v=yYUJBWJk0SU&feature=related

Fram spunea...

io am sa ma duc la o bere in data aia...mergeti voi la "sportul rege"...:-)