vineri, 8 mai 2009

Asa DA

Am ramas masca, cand am vazut. Baieti (barbati), invatati!!!!. Acum nu mai scriu si va las sa va minunati!!

miercuri, 6 mai 2009

Zgubi Afaceri

Zgubiliticii nostrii sunt inventivi sau poate e doar coincidenta????? Oricum ar fi mie mi se pare prea tare faza, deci...mergeam eu pe strada linistit cand m-a lovit in fata economia de piatza..(imagini mai jos). Ca sa stiti despre cine e vorba in aceasta coincidenta (oare?) va rog revedeti postarea anterioara: POSTARE ANTERIOARA.

luni, 4 mai 2009

Veste proasta... zic eu :-)

Dragi zgubilitici,
din pacate am sa va dau o veste foarte proasta.. iesirea programata pentru weekendul urmator in Curmatura, cu ocazia zilei mele de nastere, se anuleaza! Am primit azi vestea cum ca pe data de 8 voi pleca din tara pentru o perioada nedeterminata :-(
In caz ca totusi doriti sa mergeti, locurile in Curmatura sunt inca blocate (19 locuri), eventual imi spuneti, ca sa sun in Curmatura sa confirm cazarea..
Sper sa apucam sa ne mai vedem la o bere inainte de plecare... :-)

duminică, 3 mai 2009

Descoperire epocala

De buna seama toti ati auzit de savantii germani care au descoperit ca musca zboara mai mult in cerc decat liniar, de savantii americani care au descoperit ca dupa ce mananci iaurt, daca bei bere, ajungi aproape sigur la toaleta, de cei britanici care au inventat o metoda optimizata pentru inmuierea mopului in galeata cu apa si detergent, de cei francezi care au reusit sa determine traseul exact al furuculitei tinute in mana, ca sa ajunga in dreptul gurii astfel incat sa faci minim de efort, dar ce nu stiati dragii mei e ca cea mai importanta descoperire a secolului au facut-o savantii romani( din Praid si Corund - langa Odorheiul Secuiesc). Cu nespusa uimire am aflat, ca acestia, in urma unei munci sustinute pe o durata indelugata au reusit sa obtina prin tehnici de pionierat ALBINA ECOLOGICA. Acesta se deosebeste de varianta ei anterioara prin faptul ca nu emite atat de multe noxe in atmosfera si astfel nu o polueaza (monoxid de carbon, plumb, etc), de asemenea poluarea fonica este mult scazuta (bazaie mai putin), prin folosirea de materiale revolutionare a ajuns sa fie stealth (nu o vede nimeni) astfel putand fi folosita in zonele de conflict gen Irak,Afganistan,Covasna,Ferentari. De asemenea are un timp de lucru prelungit (munceste si noaptea), o forta de munca mai mare si o calitate mult imbunatatita (dovada certificarile ISO obtinute). Da o miere mai pura si cu mai putine E-uri, mai densa si de o culoare mai intensa, face o ceara care rezista la temperaturi mai mari, polenul are o granulatie policroma calda, laptisorul de matca se imbuteliaza la litru, iar trantorii muncesc si ei cu minim jumatate de norma.

Ca dovada a acestui lucru va prezint mai jos Imaginea doveditoare (borcanul poate fi admirat la mine acasa sau in orice magazin de apicultura)
PS: Acest material este pentru noi si distractia noastra, orice asemanare cu realitatea e pur intentionata, el fiind o critica la adresa bunei cunoasteri a limbii romane de catre cetatenii Romaniei.Cum spunea regretatul Toma Caragiu: "Satira e o arma"in Fabula.