sâmbătă, 21 februarie 2009

Nu va speriati...

.....e de la EI. Am urmarit chestia cu postatul comentariilor si am ramas surprins ca la confirmare apare un bun buton pe care scrie : FINLANDEZA. :))))) probabil vroiau sa scrie FINALIZEAZA, dar s-au gandit ca romanul oricum e destept asa ca ......a iesit ce a iesit.

vineri, 20 februarie 2009

VORBA MULTA.. MIGRENE PE MASURA :)))

am schimbat adresa blogului personal. cu aceasta ocazie va invit sa aruncati un ochi p-acolo si sa bagati un comentariu ceva:) macar asa stiu ca nu scriu doar pt mine ca tampitul :))Va multumesc draci radiotelespactatori si va astept pe aceeasi lungime de unda a cuptorului cu microvaluri :))

joi, 19 februarie 2009

Hmm... Si acum ar trebui sa spun si eu ceva nu? :))

Ok.. pai..............

Zgubiliticii zgubilitacesc zgubilitaceala zgubilitacind zgubiliticile.

Pff ce greu a fost :)) De aici incolo va fi muult mai usor :))
Va sugerez tuturor achizitionarea unei biciclete, se apropie vremea calda si ar fi pacat sa ratam cateva ture in grup :)) va dati seama ce distractiv ar fi?? :))plus ca facem miscare si mai iesim din starea de letargie specifica orasului :P
Am putea face sedinte foto in grup :) bagam o tema comuna si vedem ce iese :)) cu cat mai multe aparate foto cu atat mai multe idei si viziuni personale asupra temei alese ;)
iar in rest nu stiu... vedem pe parcurs :)

Sambata (21.02.AC) nu vom sta acasa.....

Dar unde vom petrece? Asta e intrebarea.

Va rog loviti cu idei/propuneri !!!!!!!!!

miercuri, 18 februarie 2009

Zgubilitici!!! Trezireaaaaaaaa!!!!!

Mi-a placut initiativa lui Vlad (aka Zgubi1) de a face un loc unde sa ne "adunam" noi toti cei zgubilitici, care functionam dupa principiul "o sa ne odihnim destul pe lumea cealalta, acum avem o viata si cum nu putem s-o lungim, o facem lata!"

Suntem indragostiti de viata si de distractie: munte, mare, patinoar, cluburi, concerte folk, dansuri, aikido, fotografie,teatru, filme, carti, expozitii...si restul urmeaza sa fie completat de ceilalti zgubilitici!

Vrem sa fie un blog vesel, un blog de viata, un blog pentru toti cei care vor sa rada si sa se simta bine cu prietenii! Un loc de manifestare literar-creativa a tuturor celor care stiu sa vada mereu partea buna a paharului...cu vin!

(am liber la exprimare zgubilitica asa ca nu garantez nici logica, nici exprimare "cuminte" :) )

Asadar, Zgubilitici! Va asteptam sa ne distram impreuna!

De inceput....

Uf!!! Greu e sa scrii!!! Dar tot trebuie sa o faca cineva si cum mie mi-a venit ideea, am de gand sa ma sacrific.............. Care idee??? Simplu: ideea de a face un blog de grup, pentru toti cei interesati, care sa ni se adreseze si care sa ma scuteasca pe mine (si nu numai) de stresul telefonului mobil. Asa ca iata m-am apucat de lucru. Astept idei, colaboratori, ajutoare, etc. Pe acest blog se poate posta cam tot ce ne trecete prin cap, indiferent de cat de ZGUBILITIC este.
Bafta la scris !!!!!