sâmbătă, 16 mai 2009

Ovidiu Mihailescu - Cipilica

Am fost ieri la lansare in Silver Church, s-a lasat cu multe nume mari din lumea folk-ului, a fost o experienta foarte interesanta. Dau si niste exemple de fotografii mai jos, daca vreti sa le vedeti pe toate, uitati si link-ul de pe picasa http://picasaweb.google.com/fram.renul.polar/OvidiuMihailescuCipilica?feat=directlink










joi, 14 mai 2009

noaptea muzeelor sau ceva p'acolo.....

ALOOOO!!!!! GASHCA!!!!!
In week-ul asta , mai exact sambata seara incepand de la ora 18 cica toate muzeele au portile deschise :D
Care are chef de plimbareala din muzeu in muzeu o noapte intreaga la privit, pozat, beut bere sau alte raoritoare, sa se dea cu subsemnatu' p-aici :D
Nu promit luna cu stelele sau soarele cu razele, ori alte tampenii de genul asta, insa sunt sigur ca ma voi distra de minune sau voi rade de altii :))
Traiasca noaptea muzeelor fara plata si berea ce-o cumpar din banii de bilete!!!!!

miercuri, 13 mai 2009

Festivalul Filmului European

Nu e chiar pe ultima sută de metri, că mai sunt patru zile de festival şi încă mai avem ce vedea. Până duminică, 17 mai, se proiectează filme din Cehia, Macedonia, Slovenia, Franţa, Turcia, Spania, Finlanda, Grecia, Austria, Polonia, Belgia, Portugalia, Suedia, Rusia pentru prima dată şi, desigur, România.
Iată şi programul pentru Cinema Studio şi Muzeul Ţăranului Român.
Eu am văzut deja două filme şi mâine merg la al treilea. Din păcate va trebui să mă mulţumesc cu atât, dar cei care rămân în Bucureşti în weekend au cu ce să-şi umple timpul. Mai ales că o să fie şi Noaptea Muzeelor, din câte am înţeles.
Mai jos, invitaţia la festival :)

marți, 12 mai 2009

Reciclare

Vrei să scapi de calculatorul stricat, de televizorul sau radioul vechi şi nu ai unde să le arunci? În luna mai, poţi recicla DEEE (deşeurile de echipamente electrice şi electronice) în Bucureşti la Şcoala 149 din Aleea Perişoru, nr. 4, sector 3, şcoală înscrisă în programul de colectare selectivă a deşeurilor "VERDIS".

Contactează profesorul coordonator Tinca Guran pe adresa gurantinca@yahoo.com ca să afli cum poţi ajuta elevii bucureşteni să colecteze cât mai multe DEEE şi să câştige competiţia la care concurează alături de şcoli din cinci oraşe ale ţării. Vei câştiga şi tu un mediu mai sănătos, mai puţin poluat!

Şcoala 149 din Bucureşti s-a calificat în etapa a doua a concursului Verdis, organizat de MaiMultverde şi Asociația Eco Tic, alături de şcoli din Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Galaţi, după ce a fost premiată cu 1000 de euro pentru acţiunile ecologice şi cantităţile de deşeuri strînse.

Ajută şi tu elevii bucureşteni să câştige marea finală. Predă şcolii deşeurile electrice şi electronice care nu-ţi mai folosesc!


Preluare dintr-un mesaj primit pe Mai Mult Verde http://maimultverde.ro/

Garofitza, anyone?

S-a lansat invitatia de a ii face o vizita lui nea Gogu in weekendul care vine. Amatori?