marți, 12 mai 2009

Reciclare

Vrei să scapi de calculatorul stricat, de televizorul sau radioul vechi şi nu ai unde să le arunci? În luna mai, poţi recicla DEEE (deşeurile de echipamente electrice şi electronice) în Bucureşti la Şcoala 149 din Aleea Perişoru, nr. 4, sector 3, şcoală înscrisă în programul de colectare selectivă a deşeurilor "VERDIS".

Contactează profesorul coordonator Tinca Guran pe adresa gurantinca@yahoo.com ca să afli cum poţi ajuta elevii bucureşteni să colecteze cât mai multe DEEE şi să câştige competiţia la care concurează alături de şcoli din cinci oraşe ale ţării. Vei câştiga şi tu un mediu mai sănătos, mai puţin poluat!

Şcoala 149 din Bucureşti s-a calificat în etapa a doua a concursului Verdis, organizat de MaiMultverde şi Asociația Eco Tic, alături de şcoli din Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Galaţi, după ce a fost premiată cu 1000 de euro pentru acţiunile ecologice şi cantităţile de deşeuri strînse.

Ajută şi tu elevii bucureşteni să câştige marea finală. Predă şcolii deşeurile electrice şi electronice care nu-ţi mai folosesc!


Preluare dintr-un mesaj primit pe Mai Mult Verde http://maimultverde.ro/

Niciun comentariu: