vineri, 21 august 2009

Invitatie la ............ cascadorie ...

INVOLUNTARA.

In rolul principal ....EU. In urma celor 3 iesiri pe role pe care le am la activ , conform unei simple progresii matematice putem sa deducem cum va fi urmatoarea iesire de gen.
A fost odata, acum 3-4 saptamani prima mea iesire pe role si am reusit sa nu cad desi aveam niste "ingerasi " pe langa mine care ma incurajau la fel si fel de chestii. Am fost foarte mandru de mine pt aceasta reusita, dar a urmat iesirea de saptamana trecuta cand orgoliul meu nu m-a lasat sa nu fac cunostinta cu pamantul (asfaltul) tarii. Am zis ca deja stiu ce si cum , am dat mai repede si neatent din piciore si BUFFF!!! Am vazut brusc un copil de 4 ani mai inalt ca mine.
Bun zic, sa-mi fie invatatura de minte! Ti-ai gasit cu cine sa vorbesc si sa ma inteleg! Asa ca ieri, impreuna cu "ingerasii" Pic si Poc ( nu dau nume, persoane importante) o iau de la capat.....adica ture , ture , ture in Herastrau. La un moment dat simt eu o nevoie de a fi mai smecher ca de obicei si o iau pe unde nu trebuie....POC...se agata rola si eu ma simt ca marul lui Newton cand a lovit pamantul (asfaltul in cazul meu). Uit sa zic in gand un "Multumesc Doamne ca nu mi-am rupt nimic!", si , cu doar cateva julituri ma ridic mandru de mine sa pornesc mai departe. Dupa ceva vreme ne oprim sa berem si nu ma las decat dupa 3 sticle, cand plecam spre casa. Parcul gol, ora tarzie, da-i bice frate!!! La un moment dat imi aduc aminte ca stelele sunt pe cer si in mod inconstient ma ashez, in timpul mersului cu rolele, pe spate ca sa le admir (nu stiati ca sunt romantic?). Retroactiv imi dau seama ca Altair stralucea mai tare ca de obicei (o fi fost berea sau mi-a crescut brusc acuitatea vizuala?) .

Acum ca v-am povestit cele de mai sus va dati seama ce sanse exista ca data viitoare sa cad de 3 ori? Matematica garanteaza ca daca veti veni, veti putea,GARANTAT, sa ma adimrati cum verific eu legea gravitatiei.


Cu drag si optimism,
Al dvs.

Zgubi1

5 comentarii:

anad spunea...

Imi pare rau ca nu am ajuns sa vad si eu toate astea... :))

Unknown spunea...

Zgubi1, esti sigur ca era Altair si nu Perseidele? Eu cred ca brusca marire a acuitatii vizuale s-a datorat lacrimilor de bucurie provocate de admirarea subita a frumusetei ireale a stelelor de pe cerul patriei noastre dragi.

Si asta doar datorita formei sferice a mai sus mentionatelor lacrimi care au actionat pe post de lentila convexa si a concentrat lumina clipocita a astrelor ceresti pe retina obosita de chiorat noaptea.

Unul dintre Pic si/sau Poc...

zgubi1 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
zgubi1 spunea...

@Actzipild: Privind retroactiv , NU atiu sigur daca era Altair sau Perseidele sau Casiopeea sau cometa Halley si asta deoarece asupra mea acel moment actiona rezultanta unor forte complexe printre care sunt constient de urmatoarele: forta centrifuga, gravitatia, forta de frecare, forta Coriollis, Fortza Steaua toate concentrate si coordonate de Shforta acolemiei moderate precum si de impactul nocturno-emotional al prezentei prietenilor si iubitei la incurajare.

Cu toate acestea cred ca maine (sambata 22.08.2009), pe la 17:00 o sa reiau traseul din dorinta acerba de a-ti putea da un raspuns clar si explicit la dilema ta. Va astept alturi de mine sa va convingeti ca ma tin de cuvant ;)

zgubi1 spunea...

si a fost fara caderi.....