marți, 10 martie 2009

Orange Movie

Cine vrea sa mearga la film maine, miercuri, e Orange Movie :)
The Wrestler: Luptatorul de la 20:15 la Plaza, dati semn pana maine la 11 ca sa fac rezervare pt bilete.

Ovationat la Venetia, The Wrestler este mai mult Mickey Rourke si mai putin Darren Aronofsky. Conventional si sumbru, filmul impresioneaza numai prin interpretarea excelenta a lui Rourke, in rolul unui wrestler profesionist care moare, dar nu se preda. La propriu... Asta zice Cinemagia

11 comentarii:

zgubi1 spunea...

NU se poate muta seara asta joi????? ca eu chiar nu pot miercuri si mai sunt ca mine cativa ....... cel putin nu cred, saptamaan asta.

Ana - Maria spunea...

Orange film e doar miercurea cand platesti un bilet pentru 2 persoane si eu eram tentata sa merg miercuri dar la U2 in format 3D, in Liberty. Am inteles ca e dragut foc dar eu nu am numar de orange, voi ce parere aveti?? Cine si unde ar prefera sa mearga?

Crisa spunea...

Pentru mine Liberty e putin cam prea departe de Bucurestii Noi :).
Si eu as fi vrut sa merg la 3D dar parca pe mine m-ar atrage filmul cu Infern de ziua indragostitilor , un horror in 3D.

Pana acum suntem vre-o 4 care vor la Wrestler - Plaza, so cine se hotaraste, eu pe la 11-12 sun sa rezerv biletele. Nu este nevoie chiar sa ai abonament la Orange, poate avea orice cunostinta, trebuie doar ca persoana cu abo la orange sa trimita un mesaj la 241 (FILM) aia ii trimit inapoi un cod. La film te prezinti cu codul si ti se dau 2 bilele la pret de unu pentru 1 cod.

Cristinelu' spunea...

Buna initiativa. Dar, cativa zgubilitici, 6 la numar, sunt prinsi lunea si miercurea la antrenament, mai exact de la 20:00 la 22:00. Propunerea lui Zgubi1 este foarte buna, sa mutam aceasta seara de film pentru joi, chiar daca nu este oferta de la Orange.
Cat despre filmul Infern...3D, eu nu-l recomand,mai sunt cateva bune de vazut in 3D. Iar la U2 as merge si eu, am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Anonim spunea...

ce trebuie sa faci, cum trebuie sa fii ca sa te numesti zgubilitic?

Cristinelu' spunea...

Pai ai gresit din start fiind anonim... :D

Alex spunea...

pai a fost mai simplu asa.

Cristinelu' spunea...

Te cred...Vrei sa devii zgubilitic? Eu nu te cunosc, daca te cunoaste Zgubi1, te ajuta el. Vorbeste cu el.

Cat despre subiectul post ului, mergem maine la film? Sau numai daca este miercuri merge lumea la film...?

Ana - Maria spunea...

Infern de ziua indragostitilor e pt cei tari la inima, prefer sa nu il vad 3D, putem merge vineri sau in week la U2( si eu am primit recomandari bune) dar o parte din gasca zicea ca pleaca in Hasmas.

Ioana (Abe) spunea...

Si apropo de Hasmas (stiu ca e offtopic aici...dar asteptam un post cu descrieri amanuntite!) cum a fost??? Ceilalti zgubilitici care nu au zgubilitizat pe plaiuri Hasmasene sunt curiosi...

Cristinelu' spunea...

Inca un offtopic,nu stiu daca o sa-ti zica cineva, pentru ca nu stiu pe cineva care s-ar fi dus...